Trener Hajduka zadovoljan pripremama: Svima je jasno što želimo

15.01.2023.

17:04

Autor: I.Ž.K./HRT/HNK Hajduk

Ivan Leko

Ivan Leko

Foto: Srećko Niketić / PIXSELL

Nogometaši Hajduka završili su istarske pripreme uoči nastavka domaćeg prvenstva. U posljednjoj utakmici remizirali su sa češkom ekipom Slovacko, a komentar nakon priprema dao je trener Ivan Leko

- Zadovoljan sam, imali smo dobrih deset dana. Upoznali smo se s načinom rada, s načinom igre. Mislim da je svima jasno što želimo u svim fazama igre. Napredujemo, a ovo je tek početak nečega, prenosi službena klupska stranica riječi trenera Ivana Leke. 

- Slovacko je momčad koja je igrala u skupini Konferencijske lige. Odmah se vidi da je teško, da su spremni, dobri. Moramo naučiti patiti, ići preko limita kad je teško. Zato nam je jako dobro došla ova utakmica. Pokazala nam je dobre stvari i ukazala na stvari na kojima moramo raditi, rekao je Leko.

- Ovo su neke naznake nečega. Daleko je to od pričanja da je to Hajduk kakvog bi željeli gledati. Ali, lijepo je vidjeti da imamo dobrih momenata. S teškim radom moramo doći do toga da ti dobri trenuci što više traju. Nama su pripreme svaki dan. Cilj nam je napredovati iz dana u dan i sve napraviti da bi sljedeću utakmicu dobili. Energija je dobra, atmosfera je dobra. Ima dosta detalja koji moraju biti bolji i sigurno će tako biti, dodao je Leko. 

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!