"Želimo završiti sezonu na najbolji mogući način, a to je trofej"

18.05.2022.

21:16

Autor: I.L./HRT

Goran Tomić

Goran Tomić

Foto: HTV / HRT

- Zahvaljujem svima koji su došli podržati narod Ukrajine u njihovim teškim trenucima. Kako ste sami rekli, rezultat je u drugom planu. Međutim, sve u svemu prošlo je u jednoj fer utakmici. Nadam se da smo mi dali jedan svoj doprinos narodu Ukrajine, rekao je trener Rijeke Goran Tomić nakon remija 1:1 s ukrajinskom reprezentacijom u humanitarnoj utakmici na Rujevici. 

Strateg Rijeke zadovoljan je utakmicom, ali i igrom mladih igrača koji su dobili priliku. 


- Nitko ne voli izgubiti i kada se radi o jednoj humanitarnoj utakmici. Apsolutno sa svim sam zadovoljan. Sigurno je utakmica poslužila svrsi. Sigurno jedna velika priprema, naravno, prvo za subotu za Hrvatskog dragovoljca i nakon toga za finale Kupa. 


Za osam dana Rijeka igra ključnu utakmicu sezone, finale Hrvatskoga kupa protiv Hajduka.


- Sigurno jedna velika utakmica za naš klub. Međutim, s druge strane mi smo naše ciljeve ostvarili, a to je plasman u europska mjesta. To je glavni cilj sezone, ali sigurno da želimo završiti sezonu na najbolji mogući način, a to je trofej.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!