23:31 / 20.09.2018.

Autor: A.M./HRT

Šunjić: Ovo je ostvarenje dječačkih snova, no čvrsto smo na zemlji!

Ivan Šunjić

Ivan Šunjić

Foto: - / -

Nakon utakmice Ivan Šunjić rekao je kako je ovo ispunjenje dječačkih snova zagrebačkog dečka, dok drugi strijelac Dani Olmo smatra kako je pun Maksimir bila ta ekstra motivacija.
Nakon utakmice  Dinamo - Fenerbahče Ivan Šunjić rekao je kako je ovo ispunjenje dječačkih snova zagrebačkog dečka, dok drugi strijelac Dani Olmo smatra kako je pun Maksimir bila ta ekstra motivacija. Krenuli smo od prve minute kako smo se dogovorili, čvrsto i agresivno, to nas je nagradilo ovakvim rezultatom. Moglo je biti i više golova da smo bili koncentriraniji, ali najbitnija su tri boda, idemo dalje. Primili smo gol u nezogodno vrijeme, ali pokazali smo karakter. Danas nije bilo perfektno, ima prostora za napredak, možemo bolje. Puno mi ovo znači, to su dječački snovi, odnijeti tri boda protiv turskog velikana. Treniramo dobro, dobra je atmosfera i možemo daleko, ali idemo utakmicu po utakmicu, stojimo čvrsto na zemlji pa ćemo vidjeti, rekao je Šunjić. Bjelica: Jedna od najdražih pobjeda u karijeri! Sretni smo zbog ovog rezultata, dobro smo ušli u utakmicu, imali smo puno motivacije. Uvijek je lijepo igrati pred punim Maksimirom, to je uvijek ekstra motivacija za nas, rekao je Dani Olmo.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!