13:24 / 20.12.2018.

Autor: I.L.K./HRT/HNS

Šuker na Skupštini HNS-a: Nemojmo se umoriti!

Davor Šuker (Marko Lukunic/PIXSELL)

Davor Šuker (Marko Lukunic/PIXSELL)

Foto: - / PIXSELL

Predsjednik Šuker ujedno je Udruzi Pogled uručio ček Uefine zaklade na iznos od 50.000 eura.
Na otvaranju Skupštine Hrvatskog nogometnog saveza okupljene je pozdravio predsjednik HNS-a Davor Šuker, koji je tom prigodom čestitao i novim predsjednicima županijskih saveza, poručivši kako se ne smiju umoriti u pomaganju hrvatskom nogometu.

"Današnja Skupština izuzetnog je ugođaja, a održava se u godini najvećih uspjeha hrvatskog nogometa. Ovogodišnji uspjesi potvrdili su najviše vrijednosti naših dostignuća: osvajanje srebrne medalje, dobivanje najboljeg igrača svijeta u osobi kapetana Modrića, izvanrednog i osebujnog izbornika Dalića, opće simpatije za igru i rezultate te ponovnu promociju naše domovine i hrvatskog sporta na svim kontinentima. Ovom sjaju treba dodati i veličanstven doček. Budimo ponosni i zajednički uživajmo", istaknuo je između ostaloga Šuker.

Predsjednik Šuker ujedno je Udruzi Pogled uručio ček Uefine zaklade na iznos od 50.000 eura.

S nekoliko su se riječi obratili i počasni predsjednici HNS-a Branko Mikša i Mladen Vedriš.

"Impresivna je bila podrška domaće i iseljene Hrvatske, stvorila se pozitivna euforija i ne moramo mnogo analizirati što 900 milijuna gledatelja finala SP-a znači za promidžbu male i ponosne zemlje", izdvojio je Mikša.

"Hrvatska je učinila nemoguće i čestitam svima koji su bili neposredno uključeni. Kao što smo beskrajno ponosni na ono što je iza nas, tako želim i mnogo uspjeha u budućnosti. Ono što smo napravili platforma je za budućnost, na krilima općeg raspoloženja i stabilne financijske baze", rekao je Vedriš.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!