12:09 / 14.03.2020.

Autor: I.L./SN/HRT

Šuker i Dalić u samoizolaciji, delegacija HNS-a bez simptoma

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Foto: - / PIXSELL

Početkom ožujka sudjelovali su na kongresu UEFA-e u Amsterdamu i bili na izvlačenju skupina Lige nacija.
Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Davor Šuker i izbornik Vatrenih Zlatko Dalić nalaze se u samoizolaciji, objavile su Sportske novosti. Uz njih u samoizolaciji su i direktor HNS-a Damir Vrbanović, glasnogovornik Tomislav Pacak i voditeljica Odjela međunarodnih poslova i licenciranja Ivančica Sudac.

Početkom ožujka sudjelovali su na kongresu UEFA-e u Amsterdamu i bili na izvlačenju skupina Lige nacija. Nitko ne pokazuje nikakve simptome, a u samoizolaciji su do srijede na preporuku liječnika Vatrenih Zorana Bahtijarevića.

- Nijedan član delegacije nije imao niti ima bilo kakav simptom i uvjereni smo da će tako i ostati, rekao je Pacak za HRT.

Danas je potvrđeno kako je na koronavirus pozitivan predsjednik Nogometnog saveza Srbije Slaviša Kokeza. Iako je prema prvim informacijama bilo rečeno da se zarazio u Amsterdamu gdje je boravilo i izaslanstvo HNS-a, ipak se to dogodilo u Milanu.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!