18:03 / 31.05.2019.

Autor: A.M./HRT

Sudačka legenda u Vodicama: Možete biti ponosni na Vatrene

Ekipa HRT-a s Pierluigijem Collinom u Vodicama

Ekipa HRT-a s Pierluigijem Collinom u Vodicama

Foto: - / HRT

U Vodicama boravi najveći sudački autoritet na svijetu, čovjek koji je šest puta bio najbolji sudac svijeta. Boris Jelavić je razgovarao s njim.
U Vodicama je boravio najveći sudački autoritet na svijetu, čovjek koji je šest puta bio najbolji sudac svijeta, a sudio je, između ostalog, finala Svjetskog prvenstva i Lige prvaka. Talijan Pierluigi Collina komentirao je u razgovoru s Borisom Jelavićem video tehnologiju u suđenju, Zvonimira Bobana, uspjeh hrvatske reprezentacije u Rusiji... - Hrvatska reprezentacija postigla je zaista nešto nevjerojatno, a možda nešto u što se ipak moglo dijelom vjerovati kada gledamo hrvatski sport, jer zemlja ste s mnogo velikih sportaša, i to ne samo u nogometu. Finale Svjetskog prvenstva... Time se stvarno možete ponositi. Pratio sam Svjetsko nogometno prvenstvo u društvu Zvonimira Bobana. Shvatio sam koliko mu je važna uloga koju ima u Fifi, ali je jednako bio ponosan što je Hrvat, rekao je, između ostalog, Pierluigi Collina. Inače, Collina je u Vodicama održao predavanje pod nazivom "Kako biti uspješan na terenu" na Combis konferenciji, u kojemu jer istaknuo kako je "otvorenost prema promjenama i poboljšanjima presudna za razvoj poslovanja, jer cilj je uvijek i u svemu isti - biti korak ispred i promatrati svaku promjenu kao priliku".

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!