22:58 / 07.10.2020.

Autor: A.M./HRT

Strijelac za pobjedu Vatrenih: Napokon se i meni otvorilo

Mario Pašalić zabija za preokret Hrvatske (Foto: REUTERS/Denis Balibouse)

Mario Pašalić zabija za preokret Hrvatske (Foto: REUTERS/Denis Balibouse)

Foto: - / REUTERS

Hrvatska reprezentacija ostvarila je protiv Švicarske prvu pobjedu u 2020. godini, a u dobroj predstavi istaknulo se nekoliko debitanata.
Hrvatska reprezentacija ostvarila je protiv Švicarske prvu pobjedu u 2020. godini, a u dobroj predstavi istaknulo se nekoliko debitanata. - Stvarno sam sretan da sam imao priliku igrati za Vatrene. Svaka je pobjeda važna, idemo u pravom ozračju na Švedsku i Francusku. Jasno je da je naša ekipa puna kvalitetnih igrača, svatko tko dobije priliku treba dati maksimum i iskoristiti, drago mi je da sam odigrao pola sata i dao maksimum i dao doprinos dobrom rezultatu, rekao je u izjavi za Novu TV debitant za Vatrene s 30 godina Ante Budimir, koji je u pola sata igre bio asistent za gol.

Odličnu predstavu, okrunjenu golom, pružio je i Mario Pašalić, koji je zabio prvijenac za nacionalnu vrstu.

- Napokon da se i meni otvorilo u reprezentaciji, nedostajalo mi je da pokažem nešto i u reprezentaciji nakon igara u klubu. Drago mi je da sam golom dao doprinos pobjedi i da smo prekinuli to prokletstvo protiv Švicarske, rekao je te prokomentirao predstave debitanata. - Drago mi je da se širi krug reprezentativaca, da dolaze mladi i dobri igrači, dobro je to za njih i reprezentaciju, zaključio je.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!