20:27 / 11.12.2019.

Autor: I.L.K./HRT

Strahonja: Ovo apsolutno ne spada u fair play

-

-

Foto: - / -

Krajem prvog dijela 'proradio' je lakat Gojaka.
Izjednačujući pogodak Manchester Cityja protiv Dinama u 34. minuti posebno je analiziran u emisiji na poluvremenu utakmice.   

Najprije je pao Stojanović, koji je i ostao ležati, a nakon toga i Dilaver. Domaći su tražili da se lopta izbaci van terena, no gosti su nastavili s akcijom i došli do izjednačenja.

- Ovo apsolutno ne spada u fair play. Posebno ako dva igrača leže na podu. Sudac nema upliva, jedino ako igrači ostanu dulje ležati može prekinuti igru, rekao je Marijo Strahonja.

Krajem prvog dijela 'proradio' je lakat Gojaka. Neoprezno je udario Rodija laktom u glavu, no sudac nije odlučio sankcionirati igrača Dinama.

- Ne bih rekao da je sporan detalj. Tu se radi o laktu, o isključenju. Međutim, ovo spada pod kategoriju propušteni incident jer sudac uopće nije reagirao. Lopta je otišla van igrališta, a on je nastavio utakmicu ubacivanjem. Incident je propustila i VAR soba. Da je išla provjeravati, Gojak bi bio isključen. Jedino je objašnjenje da ni sudac ni VAR soba to nisu detektirali, dodao je Strahonja.
-

-

Foto: - / -

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!