Stipić: Petković u kategoriji "žigolo", a imao sam osjećaj da je Šibenik kao Real

18.10.2021.

22:26

Autor: T.D./Stadion/HRT

Tomislav Stipić

Tomislav Stipić

Foto: Stadion / HRT

Nogometni trener Tomislav Stipić gostovao je u emisiji HTV-a "Stadion" i komentirao Petkovićevo izvođenje penala u derbiju protiv Rijeke, stil igre Dinamovog napadača te utakmicu između Šibenika i Hajduka.

O Petkovićevom načinu izvođenja penala protiv Rijeke. 

- To je previše estetski, to je previše "cool". On je jedan igrač kojeg ja svrstavam u kategoriju "žigolo", gdje ga ili volite ili manje volite. Kad njega gledate na utakmici, ne možete ostati hladnokrvni. Posebno sam ga stavio pod povećalo jer me oduševio, rekao je Tomislav Stipić.

Komentirao je i igru u derbiju kola.

- Rijeka je prvo poluvrijeme stvarno senzacionalno odigrala. Za Dinamo kao da je ova utakmica došla prerano. Dinamo se sporo kretao u prvom poluvremenu, bez dubine. Krznar je u derbiju puno mijenjao, strukturu, sustav i njegove korekcije su donijele uspjeh. Ali on najbolje zna zašto je na poluvremenu bilo 3:0 za Rijeku, rekao je. 

"Imao sam osjećaj da je Šibenik kao Real Madrid"

Rekao je kako je u utakmici Šibenika i Hajduka bio s puno stvari iznenađen.

- Iznenađen sam što je Krovinović žrtvovan protiv ekipe, uz sav respekt, koja je bez pedigrea, koji je nakon 16 minuta morao napustiti igru. Diamantakos kojeg nema na mapi, Ljubičić nije dao gol u ovoj sezoni, ali dobro djeluje i dijete je Hajduka. Gustafsson je na poluvremenu mijenjao Čolinu koji je igrao desno i možda zato nije mogao ništa i Diamantakosa koji nema kontinuitet utakmica, a imao je stopostotnu priliku, i tu trener priznaje svoju grešku i grešku igrača. 

Komentirao je reakcije igrača Hajduka u utakmici protiv Šibenika.

- Emocije su dar, a mogu biti najveće prokletstvo. Tri prilike od njih četiri u drugom poluvremenu bile su iz prekida. I kad vidite njihov govor tijela, imao sam osjećaj da je Šibenik kao Real Madrid. Naglašavaju kako žele biti prvaci, onda ne može se dogoditi ovakav govor tijela jer to odaje slabosti, ne samo za mene, već i za klub, ljude u klubu, publiku i to nije dobro, rekao je. 

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!