Štimac o Ćiri: Vjerovali smo mu toliko i kada smo znali da laže

15.02.2023.

12:45

Autor: K.L./Hina/HRT

Igor Štimac

Igor Štimac

Foto: Slavko Midzor / PIXSELL

U ime "Vatrenih" od Miroslava Ćire Blaževića na komemoraciji održanoj u zagrebačkoj koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski se oprostio Igor Štimac.

- Deset sekundi je trebalo da me osvoji, da ga pratim gdje god je trebalo. Vjerovali smo mu toliko i kada smo znali da laže. Topla bosanska duša, švicarska preciznost i maniri krasili su našeg šefa, rekao je Štimac.


Dodao je bivši hrvatski reprezentativac kako je Ćiro imao toplu riječ za svakoga, osmijeh za svakoga te da bi nelagodu ili santu leda otopio u svakom trenutku svojim šarmom i toplinom.

- Najmanje bi želio da tugujemo. Nedavno sam čuo njegove stihove koje je posvetio majci Kati. 'Ne znam dal' si daleko ili blizu, ali ja idem na počinak s tobom i s tobom se budim. Ti si uvijek u srcu mom, a onda kad nostalgija u grč stavi tijelo, znam, ti si se pomakao u srcu mom'. Nek ti je laka hrvatska zemlja šefe, počivao u miru Božjem, kazao je Štimac.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!