21:24 / 03.07.2020.

Autor: I.L./HRT

Stanić: Tudor je neupitan, a rezultati će doći

Mario Stanić (Ivo Cagalj/PIXSELL)

Mario Stanić (Ivo Cagalj/PIXSELL)

Foto: - / PIXSELL

"Šok terapije su prošlost", istaknuo je Stanić.
Gost trećeg Hajduk podcasta je Mario Stanić, savjetnik predsjednika Uprave za sportsku politiku. Stanić je odgovarao na brojne teme i na sva pitanja koja su aktualna ovih dana, ali i pričao o situaciji koja se dotiče sportske struke Hajduka.

- Neovisno o utakmici s Osijekom, Igor Tudor je neupitan. Bez brige. Tudoru Hajduk ne treba, ali Hajduku treba takav "personality", istaknuo je Stanić pa objasnio: - Rezultati će doći, samo nam dajte vremena. Kad mi odemo, nitko za nama neće sanirati štetu kao što smo mi morali jer su neki prije nas podilazili svima iz straha. Ponavljam, šok-terapija se više neće dogoditi.

Pandemija je ostavila traga na svim klubovima, ističe Stanić, no objašnjava kako nakon krize najbolje prolaze momčadi koje nemaju rezultatski pritisak.

- Dogodio se jedan disbalans što je očekivano, kao što je očekivano da će neke momčadi biti u padu forme. Sad smo to mi, ali ne znači da ćemo se u prvim poteškoćama odreći svih onih vrijednosti iza kojih stojimo.

Naglašava kako se više u Hajduk neće dovoditi igrači koji će davati ultimatume te kako Hajduku treba napadač.

- Želimo igrati napadački, pobjeđivati, dominirati, ali prije toga se puno toga mora promijeniti. Šok terapije su prošlost, ponovio je Stanić.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!