13:15 / 08.11.2018.

Autor: HRT

Stanić: Kad narastem bit ću gospodin Kustić!

-

-

Foto: - / -

"Kad narastem bit ću gospodin Kustić", napisao je Mario Stanić na svom blogu povodom sastanka između direktora HNS-a i Zdravka Mamića u Sarajevu.
Legendarni hrvatski reprezentativac Mario Stanić na svom je blogu prokomentirao situaciju u HNS-u kao i sastanak između direktora HNS-a i saborskog zastupnika Marijana Kustića i Zdravka Mamića u Sarajevu. Evo, bruje novine i portali kako je visoki predstavnik HNS-a i saborski zastupnik gospodin Kustić bio na službenom putu u Sarajevu i tamo slučajno naletio na gospodina koji je slučajno nepravomoćno osuđen! Bio je to sasvim slučajan susret starih poznanika koje je netko opet slučajno ovjekovječio fotografijom za nekakvim okruglim stolom! Slučajno je to sve procurilo u javnost i sada je nastao slučaj Kustić!, počeo je Stanić. Prokomentirao je Stanić i reakciju premijera Andreja Plenkovića o ovom slučaju: Čak je i premijer sasvim slučajno prokomentirao te iznenadne i neugodne fotografije koje su nastale na službenom putu gospodina Kustića! I u pravu je premijer kad kaže da je morao biti mudriji, nije se smio slikati i pozirati javno, nije smio prostituirati svoju stranku i svoj visoki položaj u nogometnom savezu. Mogao je gospodin Kustić to elegantno i mudro odraditi da nitko slučajno ne sazna! Jedini koji valjda mogu i smiju znati su ovi iz HDZ-a. Ispada tako da je gospodin Kustić, vjerovali ili ne, sasvim slučajno sam sebe uvalio u probleme i eto slučajno se zamjerio samom vrhu svoje stranke. Ili kojim slučajem ipak nije? Pa se osvrnuo i na vezu između članstva HNS-a i HDZ-a. S druge strane, moj jezik, pogan kakav je, slučajno u emisiji reče kako je HNS podružnica HDZ-a! Nekako mi je sve to slučajno palo na pamet tijekom emisije. Kao grom iz vedra neba dođe mi misao kako HDZ i dalje čvrsto u rukama drži svoju najdražu igračku i kako je sve nekako lakše kad si visoko pozicioniran u nekakvoj stranci, objasnio je Stanić. Na kraju svog bloga legendarni Vatreni samo je prokomentirao: Kad narastem bit ću gospodin Kustić.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!