17:03 / 05.03.2018.

Autor: HRT

Stadion: O HNS-u i sportskoj inspekciji, analiza kola Prve HNL i europskih liga

-

-

Foto: - / -

Kao i svakog ponedjeljka na Drugom programu HRT-a gledajte emisiju Stadion u kojoj analiziramo utakmice hrvatskog prvenstva, ali i susrete europskih liga.
Kao i svakog ponedjeljka na Drugom programu HRT-a gledajte emisiju Stadion u kojoj analiziramo utakmice hrvatskog prvenstva, ali i susrete europskih liga. Urednik Viki Ivanović će zajedno s gostima Joškom Jeličićem analizirati susrete 24. kola Prve HNL, a Mateo Beusan će nam objasniti sporne sudačke odluke. Naravno u razgovoru s Joškom Jeličićem dotaknut ćemo se i teme HNS-a i sportske inspekcije. Nakon toga nastavljamo s europskim ligama. Barcelona je na Nou Campu slavila protiv madridskoga Atletica 1:0, a Messi je upisao 600. gol. U njemačkoj ligi vidjet ćemo gol Marka Pjace u pobjedi Schalke nad Herthom. Talijanska liga zavijena je u crno nakon iznenadne smrti kapetana Fiorentine Davidea Astoria, a mi ćemo uz kratak prilog o kapetanu Vila pogledati susrete Lazia i Juventusa, te Napolija i Rome. Naravno vidjet ćemo najzanimljivije susrete francuske lige. Emisija Stadion počinje u 20.05 na HRT 2.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!