18:01 / 12.03.2018.

Autor: A.M.

Stadion: O crnom nizu Dinama, Oko sokolovo, povratak Modrića...

Urednici i voditelji emisije Stadion (Foto: Krasnodar Peršun za HRT)

Urednici i voditelji emisije Stadion (Foto: Krasnodar Peršun za HRT)

Foto: - / HRT

U emisiji Stadion večeras od 20:05 na Drugom programu donosimo niz zanimljivosti s nogometnih terena.
U emisiji Stadion večeras od 20:05 na Drugom programu pregled rezultata 25. kola HNL-a, sveobuhvatna analiza derbija Rijeka - Dinamo, kao i povijesne pobjede Lokomotive, koja je rezultirala ostavkom trenera Modrih Marija Cvitanovića i dolaskom Nikole Jurčevića na klupu zagrebačkog kluba.

Vidjet ćemo i ostale dvoboje HNL-a, uključujući pobjedu hajduka golom vratara Letice duboko u sudačkoj nadoknadi.

Oko sokolovo reći će nam sve o situaciji iz 66. minute ogleda Rijeka - Dinamo i je li bio kazneni udarac zbog prekršaja na Gavranoviću, sve o dvije sporne situacije u sudaru Lokosa i Dinama, kao i o dužini sudačke nadoknade u utakmici Hajduk - Istra. Vidjet ćemo i analizu spornih situacvija iz drugih utakmica.

Od stranog nogometa donosimo mnogo zanimljivosti, a ističemo sažetke susreta Eibar - Real Madrid, Malaga - Barcelona, Inter - Napoli, Juventus - Udinese, Genoa - Milan, Bayern - HSV, Dortmund - Eintracht, PSG - Metz i Strasbourg - Monaco. Urednik je Robert Jelečević, a gosti Stipe Pletikosa i Mateo Beusan.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!