Srna: Moj klub i cijela Ukrajina neće ovo Hajduku nikad zaboraviti

01.05.2022.

15:29

Autor: HRT

Lukša Jakobušić, Viki Ivanović i Darijo Srna

Lukša Jakobušić, Viki Ivanović i Darijo Srna

Foto: HTV / HRT

Uoči početka humanitarne utakmice Hajduka i Šahtara na Poljudu Viki Ivanović razgovarao je s predsjednikom Uprave Hajduka Lukšom Jakobušićem i Darijem Srnom, bivšim hrvatskim reprezentativcem i legendom Šahtara. 

- Odmah bih zahvalio predsjedniku Hajduka na ovoj velikoj gesti. Ni u snu nisam sanjao da ćemo ovakvu vrstu utakmice odigrati danas. Međutim, to je život, s tim se moramo nositi, moramo se boriti. Ogromno hvala njima, ogromno hvala navijačima, Hrvatskoj, Splitu, Dalmaciji. Za nas je ovo velika čast i još jednom ogromno hvala Hajduku. Prije dva mjeseca, kad sam razgovarao s predsjednikom rekao je 'Darijo, pošalji svu djecu, sve ćemo ih uzeti. Mi smo prošli sve to, mi znamo što znači pomoći u ovom trenutku. Vjerujte mi, ja osobno, moj klub i cijela Ukrajina neće Hajduku ovo nikad zaboraviti, rekao je bivši kapetan Vatrenih i legenda splitskog kluba te sadašnji sportski direktor Šahtara.

- U našem DNK je prkos moćnome i zaštita slaboga. Mi na ovom području znamo što je nevolja, znamo što je rat i najmanje što možemo napraviti jest pomoći. Pomažemo koliko možemo, znamo što je Darijo napravio za Hrvatsku i Hajduk, iz poštovanja prema njemu i djeci kojima je prekinuto djetinstvo, pokušat ćemo im bar malo pomoći, rekao je Jakobušić.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!