13:10 / 24.12.2019.

Autor: M.Š./I.Ž.K./HRT

Splitski turnir Četiri kafića postaje punoljetan

Foto: Miranda Cikotić/PIXSELL

Foto: Miranda Cikotić/PIXSELL

Foto: - / PIXSELL

Osamnaest godina stara sportska priča, malonogometni turnir Četiri kafića i ove će se godine održati 26. prosinca u Splitu.
Osamnaest godina stara sportska priča, malonogometni turnir Četiri kafića održat će se i ove godine 26. prosinca u velikoj dvorani sportskog centra Gripe u Splitu.

Gledatelji će moći uživati u majstorijama brojnih poznatih igrača poput Marija Pašalića, Marka Livaje, Filipa Bradarića, Mije Caktaša, Josipa Juranovića. Na turnir dolaze i bivši Vatreni, veterani Stipe Pletikosa, Ivica Olić te Mario Stanić, kojega će ljubitelji malog nogometa ovaj puta pozdraviti kao novog savjetnika u Hajduku.

- Ovo je  18. turnir po redu i stvarno nikome nije teško uputiti se iz svojih domova i doći u Split na taj dan. Zato hvala svima koji podržavaju ovaj turnir, izjavio je organizator Damir Karaman.

I zaista nikome nije teško odvojiti dio sebe u vrijeme Božića za ovaj turnir, za jednu plemenitu svrhu. Sav prihod namijenjen je centru za rehabilitaciju "Mir"u Rudinama pokraj Splita.

Polufinalni parovi su Camel - Tennis i branitelj naslova Kauri - Vanilla. Hrvatska radiotelevizija i ove godine izravno će prenositi finalnu utakmicu od 18.30 na našem Drugom programu.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!