16:11 / 27.05.2021.

Autor: HNS/M.Š./HRT

Sluga: Živim san svakog dječaka u Hrvatskoj

Simon Sluga

Simon Sluga

Foto: Drago Sopta / HNS

Vratar Simon Sluga po prvi se puta s hrvatskom nogometnom reprezentacijom priprema za veliko natjecanje. 

Simon Sluga kroz dvije je posljednje sezone u Luton Townu dobro upoznao engleski nogomet, a Hrvatska će na europskoj smotri igrati prvu utakmicu upravo protiv Engleza.

- Sigurno će se htjeti pokazati pred svojim navijačima, ali naravno da hrvatska reprezentacija ima svoje mjesto u svijetu. Polufinale iz Rusije sigurno će im biti dodatan motiv, a imaju strašno jaku momčad i jedni su od glavnih favorita za naslov. Međutim, i nama će to biti motiv, da izvučemo još više od sebe, kao i uvijek u teškim trenucima, poručuje.

Pripreme hrvatske reprezentacije počele su u utorak, a prijateljstva među čuvarima mreže ne nedostaje, kako na terenu, tako i izvan njega.

- Živim san svakog dječaka u Hrvatskoj, ove su pripreme ostvarenje svih mojih snova. Reprezentacija je uvijek imala dobra iskustva na pripremama u Istri i drago mi je da smo ovdje. U siječnju mi se rodio sin, doživio sam lijepe trenutke s obitelji kod kuće - to mi je bio najbolji odmor uoči priprema za Europsko prvenstvo, naglasio je Sluga.


Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!