Skupština Dinama o financijskom i poslovnom uspjehu

11.03.2019.

20:35

Autor: I.L.K./HRT

default error photo
"Ne pamtim da je naš klub ikad bio ovako uspješan i u sportskom i u financijsko-poslovnom dijelu", istaknuo je Barišić.
- Ne pamtim da je naš klub ikad bio ovako uspješan i u sportskom i u financijsko-poslovnom dijelu, istaknuo je predsjednik Dinama Mirko Barišić na izvanrednoj izbornoj Skupštini kluba.

Skupština je, između ostaloga, prihvatila financijsko izvješće Uprave i neovisnoga revizora za 2018. godinu koji je prethodno jednoglasno usvojio i Nadzorni odbor.

Na sjednici je, u svrhu usklađivanja sa Zakonom o udrugama, izabran novi Izvršni odbor koji, umjesto dosadašnjih 11, sada broji 13 članova. Na sjednici su razriješeni, a potom u istom sastavu reizabrani i predsjednik Mirko Barišić te klupski Nadzorni odbor. Uspostavljen je i novi saziv klupske Skupštine.

Vlatka Peras nova je predsjednica Uprave GNK Dinamo
, a u tročlanom sazivu klupske Uprave nalaze se Krešimir Antolić i Amra Peternel.

- Nakon sportski i financijski neuspješne 2017. godine, u kojoj je izostao plasman u skupinu europskih natjecanja, a time i prihod od Uefe, klub je tijekom 2018. postigao izvanredan sportski i poslovni rezultat, ponovila je i predsjednica Uprave podsjećajući na osvojenu dvostruku krunu, prolazak u osminu finala Europa lige te uspjehe u juniorskoj Ligi prvaka te mlade momčadi u prestižnom Premier League International Cupu.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!