Škorić: Nema ljepšeg osjećaja od igranja za reprezentaciju

26.05.2021.

17:23

Autor: I.Ž.K./HRT/Hina

Mile Škorić

Mile Škorić

Foto: Igor Kralj / PIXSELL

Na pripremama hrvatske nogometne reprezentacije u Rovinju je i kapetan Osijeka Mile Škorić. Najavio je kako je uvijek spreman uskočiti te da s obranom neće biti problema.

- Znao sam i prije da sam ja alternativa, a Uremoviću želim brzi oporavak. Ja sam uvijek spreman uskočiti ako treba. Volim biti u reprezentaciji i želim biti što duže. Trenutno nismo kompletni, ali ubrzo ćemo se svi skupiti i svi smo sretni i zadovoljni što smo ovdje, istaknuo je Škorić, te dodao: - Travnjak je fantastičan. Tu sam bio s Osijekom na pripremama, a sada je još bolji. 

- Iako je sezona bila naporna, ostalo je svježine, u dobrom sam stanju, a vidim da su i ostali zdravi i spremni. Osjećaj je fantastičan, kao i uvijek kada se okuplja reprezentacija. Nema ljepšeg osjećaja negoli igrati za reprezentaciju, rekao je Škorić.

Škorić je uvjeren u kvalitetu obrambenih igrača.

- Lovren, Vida, Ćaleta-Car su odlični igrači i puni iskustva. Neće biti problema s obranom, u to sam siguran. Imam dobar predosjećaj. Neće biti lako, na Europskom prvenstvu nema lakih utakmica, ali vjerujem u nas, igrače i stručni stožer, i vjerujem da možemo jako daleko, rekao je Mile Škorić.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!