13:58 / 03.06.2020.

Autor: I.Ž.K./HRT/Glas Slavonije

Skender: Jedino pravedno je odigravanje nove utakmice

Marin Skender (Davor Javorović/PIXSELL)

Marin Skender (Davor Javorović/PIXSELL)

Foto: - / PIXSELL

Odluke Sudačke komisije o suspenziji sudaca nisu izazvale zadovoljstvo u Gradskom vrtu.
Odluke Sudačke komisije Hrvatskog nogometnog saveza o suspenziji sudaca s polufinala Kupa između Rijeke i Osijeka na Rujevici, nisu izazvale zadovoljstvo u Gradskom vrtu.

Nakon sporne utakmice i hitnog sastanka Sudačke komisije HNS-a suspendirani su glavni sudac Igor Pajač i video sudac Fran Jović.
Suspenzija sudaca dokaz je kako je NK Osijek pokraden, smatraju u osječkom klubu, no za njih to ne predstavlja nikakvu zadovoljštinu budući da su ostali bez plasmana u finale.

- Nama kazne za Pajača i Jovića ne znače apsolutno ništa i nisu nam nikakva utjeha s obzirom na to što smo izgubili oduzimanjem plasmana u finale Kupa, izjavio je za Glas Slavonije glavni skaut Osijeka Marin Skender. Dodaje kako su u klubu i pretpostavljali da će se sva odgovornost svaliti na leđa sudaca.

- Time je samo potvrđeno da nam je nanesena šteta, ali te kazne ne mogu nadoknaditi sve što smo izgubili oduzimanjem mogućnosti nastupa u finalnoj utakmici, i na financijskom planu, ali i na planu ukupne atmosfere oko kluba. Naši su sponzorski ugovori dijelom vezani i uz rezultatske uspjehe, što su nam evidentne i od strane Sudačke komisije sada priznate pogreške uskratile. Jedino bi pravedno bilo odigravanje nove utakmice, ali svjesni smo kako do toga neće doći, kaže Skender.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!