21:42 / 09.04.2018.

Autor: A.M./Hina

Sedmogodišnja strategija Hajduka: Stabilnost ispred brzog rezultata

Predsjednik Kos, predsjednik NO-a Marasović, članovi NO-a Erceg i Kuzmanić (Foto:Ivo Čagalj/PIXSELL)

Predsjednik Kos, predsjednik NO-a Marasović, članovi NO-a Erceg i Kuzmanić (Foto:Ivo Čagalj/PIXSELL)

Foto: - / PIXSELL

Strategiju razvoja nogometnog kluba Hajduk do 2025. godine predstavili su u ponedjeljak predsjednik kluba Ivan Kos i predsjednik Nadzornog odbora Slaven Marasović.
Strategiju razvoja nogometnog kluba Hajduk do 2025. godine predstavili su u ponedjeljak predsjednik kluba Ivan Kos i predsjednik Nadzornog odbora Slaven Marasović, koji su poručili kako je cilj razvijati sve klupske strukture kako bi se polučili kontinuirani rezultatski uspjesi i osigurala opstojnost kluba.

Naš plan je da u sljedećih sedam godina dosegnemo maksimalne učinke i maksimalnu učinkovitost svih klupskih potencijala,
poručio je Kos.

Prema njegovim riječima, na izradi ove strategije konzultirano je oko 150 osoba različitih profila među kojima su bili navijači i predstavnici medija.

Nakon toga je skupina stručnjak uobličila sedmogodišnju strategiju Hajduka, objasnio je Kos.

Marasović je naglasio kako je Hajduk prije nekoliko godina bio na rubu bankrota, a sada se sedmogodišnjom strategijom želi postići opstojnost kluba.

Naš cilj je pobjeđivati, biti održiv i razvijati se jer bez razvoja i stabilnosti ugrozila bi se njegova opstojnost, kazao je Marasović. Pri tomu je rekao kako je Hajduk u prošlosti imao vrhunske rezultate, ali nakon toga su ostajale financijske rupe koje su ugrožavale opstojnost kluba.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!