Rukavina: Ako pristup bude kao protiv Grčke neće biti problema

06.09.2020.

19:43

Autor: A.M./HRT

default error photo
Nakon uvjerljive pobjede protiv Grčke od 5:0 našu mladu reprezentaciju sutra očekuje sraz s vodećom Češkom u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo.
Nakon uvjerljive pobjede protiv Grčke od 5:0 našu mladu reprezentaciju sutra očekuje sraz s vodećom Češkom u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo. Izbornik Igor Bišćan zbog koronavirusa primoran je i dalje boraviti u samoizolaciji,  pa momčad vodi Tomislav Rukavina.
- Ovo je jedan paket utakmica. Igor je to dobro izanalizirao, mi također. Točno znamo što nam oni mogu napraviti. Zadnja kvalifikacijska utakmica je bila baš protiv njih   na našem terenu, dojmovi su svježi tako da mislim neće biti nikakvih iznenađenja, a ono što je najbitnije, to smo mi, naši igrači, trenutna forma naših igrača, za koju smo vidjeli da je jako dobra. Ako u glavama priprema bude kao protiv Grčke ne vjerujem da bi moglo biti problema, kaže Rukavina.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!