09:02 / 26.11.2020.

Autor: A.M./HRT

Rožman: U autobusu smo čuli za Maradonu

Simon Rožman

Simon Rožman

Foto: - / -

Nogometaši Rijeke upisali su u prva tri kola Europske lige tri poraza, a večeras idu u "nemoguću misiju" protiv kluba u kojem je dubok trag ostavio jučer preminuli DIego Maradona.
Nogometaši Rijeke upisali su u prva tri kola Europske lige tri poraza, a večeras od 21 sat, bez osmorice pozitivnih na koronavirus, idu u "nemoguću misiju", prekinuti niz na gostovanju kod Napolija.

Baš je u Napulju jučer preminula legenda Diego Maradona ostavio dubok trag.

- U autobusu smo čuli tužnu vijest. S moje strane i strane kluba jedna velika sućut obitelji i svim navijačima Napolija, znamo kakav je pečat Maradona ostavio  u Napoliju. Bio je jedan od najboljih nogometaša u povijesti, rekao je trener Riječana Simon Rožman.

O utakmici je nakon posljednjeg treninga rekao:

- Moramo uživati u svakom trenutku. Suparnici vrijede milijune, ali daleko od toga da se predajemo unaprijed. Znamo svi sve jedni od drugima, peh je samo da nismo kompletni. Htio bi samo da dobro uđemo u utakmicu i da izdržimo prvih deset minuta utakmice, rekao je i dodao: - Šteta je što nema publike, bila bi paklena atmosfera, bilo bi dobro iskustvo za igrače da osjete takvu atmosferu.
"