08:34 / 02.11.2020.

Autor: I.L./HRT

Rožman se nada da neće morati s juniorima na Napoli

Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Foto: - / PIXSELL

Nakon dva europska neuspjeha, Bijeli su u Šibeniku poraženi s 2:0.
Nogometaši Rijeke doživjeli su treći uzastopni poraz u svim natjecanjima. Nakon dva europska neuspjeha, Bijeli su u Šibeniku poraženi s 2:0. Pobjedu su domaćinu donijeli Bulat i Sahiti, a popodne za zaborav upotpunio je Velkovski crvenim kartonom krajem prvog dijela.

- Čestitke Šibeniku na pobjedi. Malo smo u problemu jer svaka tri sata se mjeri temperatura i svaka tri sata je neki novi sastav u igri. Izašli smo s onima koji su bili spremni za utakmicu. Nije ispalo dobro, isprovocirali smo se. Tri dana sam govorio o ponašanju jer se jedva čeka ovakva utakmica Rijeke i nismo dobro reagirali. Možda smo imali neke situacije kod 1:0, da smo bolje odreagirali i išli na bod, ali sve u svemu tako je ispalo, rekao je Rožman.

- U problemu smo vidi se, ponajprije zbog zdravstvene bilance. Nadam se da će ih biti 10 ili 12 zdravih igrača, koliko ih treba, osposobljenih za četvrta za utakmicu protiv Napolija pa ćemo vidjeti. Inače ćemo igrati s juniorima. Porazi su sastavni dio igre, ali ponašanje na travnjaku nije bilo na razini. Tri dana sam igračima govorio kako ljudi čekaju da Rijeka potone, zaključio je Rožman.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!