15:33 / 08.02.2018.

Autor: HRT

Rijeka službeno predstavila Valerija Božinova

Sportski direktor Srećko Juričić i Valerij Božinov (Goran Kovačić/PIXSELL)

Sportski direktor Srećko Juričić i Valerij Božinov (Goran Kovačić/PIXSELL)

Foto: - / PIXSELL

HNK Rijeka predstavila je danas i službeno svog novog igrača Valerija Božinova, koji je potpisao na šest mjeseci, no uz mogućnost produženja na dvije godine.
HNK Rijeka predstavila je danas i službeno svog novog igrača Valerija Božinova, koji je potpisao na šest mjeseci, no uz mogućnost produženja ugovora na dvije godine.
Tridesetjednogodišnji bugarski napadač nastupao je u bogatoj karijeri za Juventus, Fiorentina i Manchester City, a za bugarsku nacionalnu vrstu odigrao je 43 utakmice i zabio šest pogodaka. Hvala Rijeci što mi je pružila ruku i dao priliku da uživam u nogometu. Hvala predsjedniku Miškoviću i svima u klubu, te treneru Keku. Hvala svima, presretan sam i jako sam zadovoljan. Vidio sam natpis navijača koji kaže: Krepat, ma ne molat! I ja ću isto prije krepat, nego molat i ostavit ću srce na terenu. Čuo sam sve najbolje o navijačima i Armadi, da navijaju od prvog do zadnjeg trenutka i naša je obaveza dati sve od sebe, rekao je Božinov za službene stranice kluba.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!