Rijeka predstavila novog vratara

09.07.2021.

15:07

Autor: K.L./HRT

Martin Zlomislić

Martin Zlomislić

Foto: NK Rijeka / Press foto

Martin Zlomislić novi je vratar HNK Rijeka. Zlomislić je u Rijeku stigao iz redova Širokog Brijega, a u svojoj karijeri nastupio je i za mladu reprezentaciju Bosne i Hercegovine u uzrastu do 19 i do 21 godine, objavio je klub na službenim stranicama.

- Sretan sam prije svega jer znam da dolazim u veliki klub. To je sigurno iskorak u mojoj karijeri, na meni je da naporno i odgovorno radim i da pokušam izboriti svoje mjesto. Poziv je došao možda malo nenadano, ali sretan sam i zadovoljan jer ovo je nova stepenica u mojoj karijeri, rekao je Martin Zlomislić prilikom potpisa ugovora.

Klub zaključuje pripreme u Kranjskoj Gori, a Zlomislić će se priključiti momčadi u Rijeci.

- Rijeku sam dosta pratio i prije, znam kakve su ambicije. Tu je i moj bivši, i sada budući suigrač Stjepan Lončar, tako da ne bi trebalo biti problema oko prilagodbe. Puno već znam o Rijeci i hrvatskom prvenstvu,  radi se o jako kvalitetnoj ligi i nadam se da ćemo u svim natjecanjima ostvarivati dobre rezultate. Ponavljam, na meni je da radim, napredujem i tako se nametnem. Sve u svemu sretan sam zbog dolaska u Rijeku, zaključio je Zlomislić.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!