17:53 / 01.06.2020.

Autor: HRT

Rijeka objavila poruku koju je Grezda poslao Čolaku nakon udarca

Foto: Nel Pavletic/PIXSELL

Foto: Nel Pavletic/PIXSELL

Foto: - / PIXSELL

Napadač Rijeke Antonio Čolak objavio je poruku koju mu je poslao Eros Grezda.
Napadač Rijeke Antonio Čolak objavio je poruku koju mu je poslao Eros Grezda koji ga je sinoć fizički napao nakon polufinala Kupa na parkiralištu stadiona na Rujevici.

- Ne pišem ti ovo da mene prijaviš, ohladio sam se sad i nisam to trebao napraviti. Trebali smo to riješit razgovorom kao ljudi, ali sam bio nervozan zbog cijele utakmice i svega pa ti se ispričavam, a ti odluči što je najbolje, objavila je Rijeka poruku koju je primio njihov igrač od Erosa Grezde.

- Ovu poruku sam primio direktno nakon incidenta iz koje se dobro vidi da nije bilo nije riječi o vrijeđanju na nacionalnoj ili osobnoj osnovi. Poruka je izbrisana neposredno nakon što je poslana, te je u novinama objavljeno nešto sasvim drugačije pretpostavljam po nečijem nagovoru. Kao što se vidi na snimci nadzorne kamere, bio sam u prolazu k svom vozilu te sam na poziv svog imena zastao i sačekao misleći da nešto da mi kaže ili da me pita, objasnio je Čolak na Instagramu.
Prema Disciplinskom pravilniku Hrvatskog nogometnog saveza igrač koji fizički napadne svojeg ili suparničkog igrača na igralištu ili izvan njega bit će kažnjen: Zabranom igranja od dvije do šest utakmica, a u težim slučajevima, kada se utvrdi da je igrača ozlijedio ili je imao namjeru teže ozlijediti, bit će kažnjen - zabranom igranja u trajanju od šest mjeseci do dvije godine, zabranom igranja od četiri do dvanaest utakmica ili isključenjem iz nogometne organizacije.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!