17:40 / 21.06.2020.

Autor: HRT/PrvaHNL

Rijeci kazna zbog incidenata i vrijeđanja u susretu s Lokomotivom

Rijeka - Lokomotiva, 29. kolo HNL-a (Foto: Goran Kovačić/PIXSELL)

Rijeka - Lokomotiva, 29. kolo HNL-a (Foto: Goran Kovačić/PIXSELL)

Foto: - / PIXSELL

Disciplinski sudac Hrvatski Telekom Prve lige Alan Klakočer donio je odluke o kaznama po prijavama službenih osoba s utakmica 29. kola HT Prve lige.
Disciplinski sudac Hrvatski Telekom Prve lige Alan Klakočer donio je odluke o kaznama po prijavama službenih osoba s utakmica 29. kola HT Prve lige. Luka Capan (Rijeka) zbog isključenja na utakmici Rijeka - Lokomotiva (dvije opomene) kažnjen je s jednom utakmicom zabrane igranja i 3.000 kuna.
Na utakmici Rijeka - Lokomotiva tijekom utakmice gledatelji su u dva navrata ubacili u teren za igru čaše s vodom, ometali zagrijavanje gostujućih igrača te u 50. i 85. minuti neprimjereno skandirali. Zbog prekršaja iz članka 67. i 88. DP HNS-a HNK Rijeka je kažnjen novčanom kaznom od 32.000 kuna.
Na utakmici Dinamo - Slaven Belupo pripadnici navijačke skupine BBB na sjevernoj tribini stadiona u 79. i 80. minuti zapalili su sedam baklji i dvije bljeskalice čime je počinjen prekršaj iz članka 67. DP HNS-a zbog čega je GNK Dinamo kažnjen novčanom kaznom u iznosu od 8.000 kuna.
NK Lokomotiva mora platiti kaznu od 5.000 kuna zbog momčadskog prekršaja na utakmici Rijeka-Lokomotiva kažnjivog po članku 54. DP HNS-a (6 žutih kartona).

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!