16:31 / 25.01.2022.

Autor: Studio 4/I.Ž.K./HRT

"Siguran sam da bi Hajduk pronašao novac za Kalinića"

Zdravko Reić

Zdravko Reić

Foto: Studio 4 / HRT

O skorom nastavku prvenstvene sezone te nogometnim transferima u Studiju 4 govorio je Zdravko Reić. Osvrnuo se i na eventualni dolazak Kalinića u Hajduk iz Verone. 

Postoji li šansa da Kalinić dođe u Hajduk?

- Apsolutno postoji, nije još završilo, prijelazni rok kod nas traje do sredine veljače. To ako Kalinić treba odigrati utakmicu protiv Juventusa koja je početkom veljače na programu, to ne znači da on neće uspjeti postići dogovor. Važno je da Verona u ovom periodu od pet-šest dana dovede igrača za kojega se bori, iz Bodo Glimta. Naravno da Verona ne može ostati bez napadača. Tudor je bio u Splitu, no o tome se nije htio izjašnjavati. Vodstvo Hajduka ima neka obećanja, rekao je Reić.

Ima li Hajduk novaca za dovođenje Kalinića?

- U pitanju Kalinića ne postavlja se pitanje novaca. Kalinić ako je odlučio doći sada ili doći na ljeto, zna u koju situaciju dolazi. Ali Hajduk bi našao novaca i siguran sam da bi Lukša Jakobušić pronašao novce. Ne kažem da će se to dogoditi. Treba vidjeti kako će Hajduk startati u prvenstvu. Same pobjede donose plus i euforiju, kaže Reić.

Komentirao je Reić dolazak Caktaša u Osijek, koji je njegovim dolaskom poručio konkurenciji da je veliki klub, iako je odlazak Bočkaja teško pao navijačima.

- Kad se zna 'habitus' Nenada Bjelice uopće nije trebalo sumnjati da će on napraviti sve da se Osijek nađe na vrhu, da i Osijek dobije trofeje. Oni kažu 'mi smo tu da ostvarimo snove', to je njihov slogan. Kad su doveli Caktaša, mislim da su napravil veliki potez. Caktaš je izvanredan igrač i sigurno će puno doprinijeti Osijeku. Druga je stvar može li Hajduk žaliti za Caktašem, koji nikad nije bio zadovoljan svojim statusom. Kad je bio u Hajduku bio je nezadovoljan pa je otišao u Rubin, pa se vratio u Hajduk. Kasnije je postigao neke rezultate, a onda je opet molio menadžere da mu nađu izlaz jer želi van. Sad se vratio u Osijek i siguran sam da će dobro odigrati ovu polusezonu.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!