12:54 / 02.11.2020.

Autor: Studio 4/HRT

Reić: Hajdukov igrački kadar nije toliko loš, ali je jako ustrašen

-

-

Foto: - / -

Hajduk je tek šesti na ljestvici s deset osvojenih bodova.
Hajduk je zbog hokejaških izmjena odnosno mijenjanja struke izgubio zadnje dvije sezone na samom početku prvenstva. Od posljednje titule na Poljudu osvojene u sezoni 2005., odnosno 2006. prošlo je 14 godine. U međuvremenu klub je vodilo 23 trenera, 13 sportskih direktora i deset predsjednika.

Niz se nastavlja ovih dana. Umjesto Marina Brbića koji je dao ostavku dolazi na čelo kluba Lukša Jakobušić 11. predsjednik koji već najavljuje smjene Stanića, Kepčije i trenera Harija Vukasa, sve poslije poraza u Puli od Istre. Hajduk je tek šesti na ljestvici s deset osvojenih bodova.

O novim potresima u Hajduku u Studiju 4 razgovarali smo s kolegom Zdravkom Reićem.

- Uvjeren sam da su najavljene smjene logične jer su zaista mizerni rezultati. Hajduk je u zadnja dva mjeseca, u rujnu i listopadu, odigrao osam utakmica, dobio tri i izgubio pet. Od te tri koje su dobili, dobili su Graničara 2:1 u Hrvatskom kupu, Renovu u kvalifikacijama za Europu i Varaždin 2:0. To su rezultati koji nisu dostojni Hajduka, nisu dostojni kluba. Međutim, situacija je takva, vrlo dramatična i  teško će se Hajduk ove godine iščupati da dođe pri vrhu tablice. Tko došao da došao, teško mu je. Ovaj igrački kadar nije toliko loš, ali je jako ustrašen i pod velikim pritiskom. Tako da igraju slabije nego što mogu i griješe. Promašuju jedanaesterce, dva jedanaesterca u zadnje tri utakmice u prvenstvu su promašili, jedan Jairo, drugi Caktaš. Da je Caktaš dao taj gol, onda bi situacija bila malo drugačija, ne bi bila tako dramatična i tužna.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!