09:46 / 09.11.2018.

Autor: A.M.

Regionalni mediji poklonili veliku pažnju Dinamovom trijumfu

Screenshot: Blic

Screenshot: Blic

Foto: - / -

Svi regionalni mediji javili su vijest o Dinamovom europskom proljeću na istaknutim mjestima.
Svi regionalni mediji javili su vijest o Dinamovom europskom proljeću na istaknutim mjestima. Srpski listovi puno pažnje poklonili su proslavi uz narodnjake, dok slovenski i bosanskohercegovački ističu svoje učesnike u podvigu, Petra Stojanovića i Amera Gojaka. Strašni Dinamo sa 4/4 u nokaut fazi, piše u naslovu B92 pa dodaje: Nogometaši zagrebačkog DInama su pobjedom nad Sparatkom iz Trnave od 3:1 osigurali prolaz u nokaut fazu Europske lige, prvi put nakon 49 godina.
Srpski mediji dotaknuli su se i proslave uz narodnjake, pa B92 piše: Hrvatski prvak je s četiri pobjede u grupnoj fazi napravio veliki uspjeh, koji je proslavljen tako što su igrači u svlačionici puštali srpske narodnjake. Čula se pjesma Mitra Mirića  "Ne može nam nitko ništa", koja je ujedno i omiljena pjesma predsjednika kluba Zdravka Mamića, koji je trenutno u bijegu, piše srpski list, koji ističe i da su igrači Dinama zaigrali kolo. Blic također donosi naslov: Hrvatska u šoku, nogometaši Dinama iz Zagreba povijesni naslov proslavili uz naše narodnjake, Mitra Mirića i Sinana Šakića.
Slovensko Delo u naslovu ističe Petra Stojanovića, kao što i sarajevsko Oslobođenje piše: San postao java: Gojak i društvo osigurali Dinamu europsko proljeće nakon 48 godina te donosi i izjavu Amera Gojaka.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!