15:45 / 28.09.2020.

Autor: A.M./Hina

Rebić zbog iščašenja lakta propušta Švicarsku, Švedsku i Francusku

Ante Rebić (Foto: Luka Stanzl/PIXSELL)

Ante Rebić (Foto: Luka Stanzl/PIXSELL)

Foto: - / PIXSELL

Ante Rebić zbog iščašenja lijevog lakta neće biti na raspolaganju izborniku hrvatske nogometne reprezentacije Zlatku Daliću za tri utakmice u listopadu
Napadač Milana Ante Rebić zbog iščašenja lijevog lakta neće biti na raspolaganju izborniku hrvatske nogometne reprezentacije Zlatku Daliću za tri utakmice u listopadu, prijateljsku protiv Švicarske (7.10). te dvoboje u Ligi nacija protiv Švedske (11.10.) i Francuske (14.10.).
- Inicijalni pregledi ukazuju da nema koštanih, već su u pitanju samo mekotkivna oštećenja, što upućuje da će liječenje biti konzervativno i da nije potreban operativni zahvat. Na žalost, Ante neće biti na raspolaganju izborniku Daliću za predstojeće akcije budući da najkraći oporavak od ozljede ovakvog tipa traje dva ili tri tjedna. U stalnom smo kontaktu s liječničkom službom Milana i pažljivo ćemo pratiti tijek Rebićevog oporavka, poručio je liječnik hrvatske nogometne reprezentacije Zoran Bahtijarević.
Rebić se ozlijedio tijekom nedjeljnog prvenstvenog ogleda protiv Crotonea.
Za sada još nije poznato hoće li izbornik Dalić umjesto Rebića pozvati nekog drugog igrača, a pretpozive za listopadsku akciju dobili su Mislav Oršić, Mijo Caktaš i Kristijan Lovrić.


Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!