15:05 / 08.12.2020.

Autor: I.L./Hina

Prvi čovjek Lokomotive novi Šukerov savjetnik

Foto: Božidar Šikić

Foto: Božidar Šikić

Foto: - / -

Šikić je jedan od glavnih nositelja ukupnih djelatnosti u NK Lokomotivi.
Božidar Šikić, višegodišnji nogometni djelatnik, novi je savjetnik predsjednika Hrvatskog nogometnog saveza Davora Šukera, objavljeno je na službenoj stranici HNS-a.

Božidar Šikić bio je aktivni nogometaš i direktor u Dinamovoj školi nogometa, iz koje su potekli mnogi igrači koji su poslije postali standardni prvotimci Modrih, ali i hrvatske A reprezentacije.

U Nogometnom klubu Lokomotiva Šikić jedan je od glavnih nositelja ukupnih djelatnosti, uz njegov značajan doprinos klub je iz Treće HNL došao do Prve HNL, u kojoj ostvaruje zapažene rezultate. Osim što je godinama djelovao u Zagrebačkom nogometnom savezu, Šikić je član Natjecateljske komisije i Komisije za profesionalni nogomet HNS-a.

Uslijed odlaska s nogometne scene, funkciju savjetnika prvog čovjeka HNS-a više neće obnašati bivši predsjednik Osijeka Ivan Meštrović.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!