16:24 / 02.01.2021.

Autor: I.L./HRT

Prve obitelji stigle u Lovrenov hotel u Novalji

-

-

Foto: - / -

"Uskoro očekujemo i više njih koji će doći", napisao je Lovren.
Nakon što se Dejan Lovren predivnom gestom uključio u pomoć stradalima u razornom potresu koji je pogodio Hrvatsku s epicentrom u Petrinji otvorivši im vrata svojeg hotela u Novalji, prve su obitelji stigle na privremeni smještaj. 

➡️ Lovren: Koliko god treba, ljudima je osiguran smještaj, tu smo za njih
➡️ Lovren i Kovačić ponudili pomoć stradalima


- Prve dvije obitelji smo smjestili u hotel. Prekrasni ljudi. Uskoro očekujemo i više njih koji će doći, napisao je Lovren koji je novogodišnje praznika proveo s obitelji i prijateljima pripremajući hotel za 16 najugroženijih obitelji s djecom.

- Imamo naših osobnih dojava, tako da zasad imamo 5 ili 6 obitelji koje su spremne doći. Ali dosta je sve komplicirano jer nažalost ljudi, a ja to u potpunosti shvaćam, ne žele otići od tamo. Takva je situacija. No mi smo spremni, dočekat ćemo ih sve raširenih ruku i koliko god trebaju ostati mi ćemo biti tu za te ljude, izjavio je za Radio Zadar prije dva dana.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!