11:20 / 16.05.2019.

Autor: HRT/hajduk.hr

Promjene u upravljačkoj strukturi Hajduka

-

-

Foto: - / -

Lukša Jakobušić dopredsjednik je Uprave Hajduka, dok je sportski direktor Saša Bjelanović potvrđen za sljedeće razdoblje.
Lukša Jakobušić dopredsjednik je Uprave Hajduka, dok je sportski direktor Saša Bjelanović potvrđen za sljedeće razdoblje, objavio je predsjednik Uprave Hajduka Marin Brbić na izvanrednoj konferenciji za novinare na Poljudu.

Prema najavama, Jakobušić će uz Bjelanovića biti jedan od dva najbliža Brbićeva suradnika.


Dopredsjednik Uprave HNK Hajduk Lukša Jakobušić rođen je 1976. godine, oženjen je i otac dvoje djece. U Dubrovniku završava osnovnu i srednju elektrotehničku školu. Upisuje i studij primijenjenog računalstva na Sveučilištu u Dubrovniku, ali ga ne završava. Završio je EMBA na Cotrugli Business School, objavljeno je na službenim stranicama Hajduka.

Vlasnik je tvrtki Lighting, Typing i Brenum, pod čijim imenom djeluje i One Suite Hotel.

Dopredsjednik je Vaterpolskog kluba Jug, a obnašao je dužnost predsjednika VK Jug u razdoblju od 2013. do 2017. godine. Upravo u tom razdoblju VK Jug uspijeva osvojiti pet trofeja u jednoj sezoni što do tada nije uspjelo nijednom sportskom klubu u državi, a i šire, čime je postao najuspješniji predsjednik u velikoj Jugovoj povijesti.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!