13:14 / 23.07.2021.

Autor: K.L./HRT

Promjena termina utakmice Omonia - Dinamo

Dinamo - Omonia

Dinamo - Omonia

Foto: Josip Regovic / PIXSELL

GNK Dinamo objavio je promjenu termina druge utakmice drugog pretkola Lige prvaka protiv ciparske Omonije.

- Ovim putem obavještavamo navijače i javnost o tome da je došlo do promjene termina uzvratne utakmice 2. pretkola Lige prvaka Omonoia FC - GNK Dinamo koja će biti odigrana u Nikoziji u utorak 27. srpnja s početkom u 19 sati po lokalnom vremenu, odnosno u 18 sati po hrvatskom vremenu, objavio je klub.

Do promjene je došlo zbog vrućine i visokih temperatura na Cipru, iako je ranije trener Dinama Damir Krznar odbacio moguće izlike zbog toga.

- Previše se potencira vrućina, previše punimo igrače s time. Ne treba spominjati tu vrućinu. U Zagrebu je praktički 34, a tamo 40 stupnjeva, tu je razlika u 5,6 stupnjeva, a vlage ima i u Zagrebu. Kako i njima, tako i nama. Ako idemo tom analogijom, Valur je došao u Zagreb s 12 stupnjeva na 30, puno već razlika. Po tome su oni tu trebali izgubiti 10:0. A još su nas nadtrčali zadnjih 15 minuta, rekao je Krznar.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!