10:44 / 14.03.2018.

Autor: A.M.

"Procurile" jasnije fotografije novog hrvatskog dresa za SP

Screenshot: http://todosobrecamisetas.com

Screenshot: http://todosobrecamisetas.com

Foto: - / -

Nakon što je u studenome prošle godine portal todosobrecamisetas.com objavio prve slike hrvatskog dresa za SP, sada su se pojavile puno jasnije slike istoga.
Nakon što je u studenome prošle godine portal todosobrecamisetas.com objavio prve slike hrvatskog dresa za Svjetsko nogometno prvenstvo u Rusiji, sada su se pojavile puno jasnije fotografije istoga. Ta internetska stranica poznata je po pouzdanim informacijama, pa je gotovo izvjesno da je stvarno riječ o novom dizajnu u koji će se odjenuti Vatreni. Na domaćoj garnituri kvadratići će biti dosta veći nego na dosadašnjem dizajnu, a druga garnitura biti će crno-tamnoplava. Obje verzije su prilično neprepoznatljive s leđa, jedna je bijela s tankom linijom crvenoga, a druga crna. Prijelazi kvadratića nemaju oštre linije,  malo su zamućeni, što možda pomogne Vatrenima u dvoboju sa suparnicima koji imaju probleme s vidom Premijera nove linije mogla bi se dogoditi na sjevernoameričkoj turneji Vatrenih, koju ćete moći gledati na našem programu. Američka turneja Vatrenih na Hrvatskoj radioteleviziji Više fotografija vjerojatne nove garnitire dresova hrvatske nogometne reprezntacije pogledajte ovdje.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!