Pripreme Futsal reprezentacije za Euro

14.01.2022.

21:01

Autor: Luka Petrinec/Sport/M.Š./HRT

Pripreme Futsal reprezentacije za Euro

Pripreme Futsal reprezentacije za Euro

Foto: HTV / HRT

Hrvatska futsalska reprezentacija odrađuje posljednje pripreme za Euro. U skupini su naši s Rusijom, Poljskom i Slovačkom, a prvu utakmicu u Nizozemskoj igrat će za tjedan dana protiv Poljske.

Uigravanje linija i analiza protivnika plan je i program izbornika hrvatske futsal reprezentacije Marinka Mavrovića uoči odlaska u Nizozemsku. Naša reprezentacija u Velikoj Gorici odrađuje završne pripreme, a u Amsterdam putuje 19. siječnja.

Dva dana poslije otvaramo Euro protiv Poljske, a u našoj su skupini još Rusija i Slovačka. Cilj je jasan - prolazak u četvrtfinale.

- Sa Slovačkom smo igrali dosta puta, uglavnom smo imali pozitivne rezultate, uvijek su bile teške utakmice, ali smo pobijeđivali. S Poljskom dosad mislim da nismo niti jedanput igrali, radi se naravno o još jednoj dobroj reprezentaciji, ali smatram da smo kvalitetniji od njih te tražimo pobjedu. I Rusija, naš stari protivnik. Bilo je tu i pozitivnih rezultata, naravno i poraza. Sigurno favorit grupe, ali mislim da možemo i protiv njih tražiti nešto, kaže Franco Jelovčić.

Sve utakmice hrvatske reprezentacije i završnicu Europkog prvenstva moći ćete pratiti na našem Drugom programu.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!