Primorac o povratku: Supruga je htjela kući, morao sam poslušati

20.11.2020.

20:06

Autor: A.M./M.Š./HRT

default error photo
Novi trener Hajduka Boro Primorac odao je Marku Šapitu zašto se nakon dugačke inozemne karijere odlučio vratiti u Split
Novi trener Hajduka Boro Primorac odao je Marku Šapitu zašto se nakon dugačke inozemne karijere odlučio vratiti u Split  i preuzeti Hajdukovu omladinsku školu, a nedavno i prvu momčad splitskog kluba.
- Dugo vremena sam bio vani, dođe vrijeme, žena je odavde,  htjela se vratiti kući, 30 godina je slušala ona mene, red je bio da malo i ja nju. Predsjednik me zvao da uzmem omladinsku školu. Rekao sam mu da malo sačeka, da razmislim, pa me zvao četiri mjeseca poslije, rekao je Primorac. - Nisam veliki govornik, više sam za teren i rad. Volio bi da moja ekipa govori na terenu, rekao je o svom stilu rada. - Ja mislim da ova ekipa može igrati puno bolje nego što su davali, gledajući po treninzima. Hajduk, pogotovo u Splitu, mora dominirati, a bilo gdje mora ići na pobjedu. Nije lako, znam da me ne čeka med i mlijeko, ali moramo biti pozitivni, zaključio je Primorac. Cijeli razgovor pogledajte u videu!

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!