11:30 / 11.12.2020.

Autor: HRT

Primorac: Nisam spavao zbog Jakoliša

Foto: Milan Sabic/PIXSELL

Foto: Milan Sabic/PIXSELL

Foto: - / PIXSELL

Trener Hajduka Boro Primorac održao je konferenciju za medije uoči utakmice 15. kola protiv Varaždina.
Trener Hajduka Boro Primorac održao je konferenciju za medije uoči utakmice 15. kola protiv Varaždina. Dvoboj se igra u subotu u Varaždinu s početkom u 17.05 sati.

Osvrnuo se prvo na poraz protiv Rijeke u prošlom kolu.

- Nitko nije zadovoljan kada izgubi utakmicu, pogotovo kući. Vrlo sam nezadovoljan jer smo prvo poluvrijeme igrali jako dobro i trebali smo dati još koji gol. U drugom poluvremenu je to bio više vaterpolo. Rijeka je dala gol, bolje se snašala. Bilo mi je teško prespavati. Žao mi je igrača. U prvom dijelu su pokazali da mogu dobro igrati, rekao je Primorac na početku.

Turski napadač Umut Nayir u jednom je razgovoru rekao da je igrače sram pete pozicije.

- Hajduku normalno tu nije mjesto. Cijeli svijet zna to, slažem se s njim. Mi moramo biti bolji, ali ne možemo vikati na sve. Moramo raditi dobro i više, vjerovati u sebe, pokazali smo napredak od Osijeka do Rijeke. U drugom poluvremenu se trebala prekinuti utakmica. Bilo je vaterpolo, u Rijeci više pada kiša nego ovdje, objasnio je Primorac.

Komentirao je Marina Jakoliša i njegovu poziciju na desnom boku, protiv Rijeke je napravio pogrešku.

-  Nisam spavao zbog njega. Bio mi je najbolji igrač ofenzivno, a onda je sam dao gol, vidjet ćemo. Meni je žao. Dečko ima velike fizičke kapacitete i fantastičan je profesionalac. Dogodi se to, svjestan je i on toga. Pati cijeli Split, cijela Dalmacija. Svjestan je on toga. Derbi s Rijekom i Dinamom ne može se izgubiti u Splitu. Pogotovo da je bilo gledatelja, bilo bi i gore, dodaje.

Varaždin je nedavno smijenio trenera Samira Toplaka.

- Gledao sam protiv Osijeka i zadnje dvije utakmice. U Osijeku su igrali s pet igrača u zadnjoj liniji, predzadnju sa četiri. Ekipa su koja puno bolje igra nego što to pokazuju rezultati, zaključio je Primorac.
"