11:44 / 21.01.2021.

Autor: T.D./HRT

Predsjednik Rijeke potvrdio da su Nevistić i Štefulj blizu potpisa za Dinamo

Foto: Goran Kovacic/PIXSELL

Foto: Goran Kovacic/PIXSELL

Foto: - / PIXSELL

Damir Mišković, predsjednik i vlasnik Rijeke, javio se iz Dubaija za Sportske Novosti i potvrdio da je transfer Danijela Štefulja i Ivana Nevistića u Dinamo pred samom realizacijom.
Damir Mišković, predsjednik i vlasnik Rijeke, javio se iz Dubaija za Sportske novosti i potvrdio da je transfer Danijela Štefulja i Ivana Nevistića u Dinamo pred samom realizacijom.

➡️ Dinamo pao kod kuće: "Znali smo kako jedino možemo protiv njih"

Nakon jučerašnje pobjede od 2:0 u Maksimiru protiv Dinama, predsjednik Rijeke ne krije zadovoljstvo, priprema novi ugovor za Simona Rožmana, ali i pripremaju se transferi Štefulja i Nevistića. 

- Moguće je da već danas potpišu za Dinamo jer sad već finaliziramo uvjete. Naravno, ostat će kod nas do ljeta. Iz Maksimira će put Rujevice mladi bek Jurišić, te na ljeto još dva igrača, vidjet ćemo koja, rekao je Mišković.

Nije želio Mišković otkriti koliko će novca dati Dinamo, ali četiri milijuna eura odavno su dogovorena. Pa kad na to dodate tri perspektivna igrača, kao i činjenicu da će Nevistić i Štefulj odmah financijski biti na teret Dinama, a ne Rijeke. Komentirao je i trenera.

- Rožman nema veliku plaću u Rijeci. Kod nas je došao s idejom da će dobiti priliku u jakom i posloženom klubu, te da će se trenerski afirmirati na pravi način, jer je znao da ćemo ga zaštiti i u onim kritičnim trenucima. Novac mu nikako nije bio prioritet. Ne razmišljamo o tome da će Rožman otići, nego mu pripremamo novi ugovor, iako mu sadašnji važi još dvije i pol godine, rekao je.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!