17:08 / 10.07.2020.

Autor: A.M./HRT

Predsjednik NO-a Hajduka: Dosta je šok-terapija, želimo kontinuitet

Predsjednik Brbić i predsjednik NO-a Benjamin Perasović (Foto: Miranda Cikotić/PIXSELL)

Predsjednik Brbić i predsjednik NO-a Benjamin Perasović (Foto: Miranda Cikotić/PIXSELL)

Foto: - / PIXSELL

Predsjednik Nadzornog odbora Hajduka Benjamin Perasović obratio se javnosti preko Zoom konferencije, istaknuvši "štetnost šok terapija".
Predsjednik Nadzornog odbora Hajduka Benjamin Perasović obratio se javnosti preko Zoom konferencije, a povodom jučerašnje ostavke člana NO-a Krešimira Krole.

Perasovič je izrazio žaljenje zbog ostavke, istaknuo je da će Nadzorni odbor nastaviti funkcionirati i sa šest članova, te smatra kako "šok-terapija nije dobar obrazac ponašanja u krizi".
- S obzirom na trenutačnu situaciju oko kluba, moram naglasiti dvije stvari. Prvo, kao i sve druge navijače, bole nas porazi i svi ih teško proživljavamo. Razumijemo razočaranje, gnjev i ljutnju zbog niza poraza, to je sasvim legitimno, svi se tako osjećamo. Drugo, mi u Nadzornom odboru smo svjesni da bez kontinuiteta upravljanja i struke ne može biti ni rezultata na terenu. Također, uviđamo štetnost ponavljanja "šok-terapije" kao obrasca ponašanja u krizi, kaže Perasović.  - Stoga ću iskoristiti ovu priliku kako bih ponovno istaknuo da će NO u cilju očuvanja stabilnosti nastojati osigurati nastavak svih upravljačkih i stručnih aktivnosti pokrenutih u klubu, a za koje mi smatramo da su kvalitetne i za koje se nadamo da će u skoroj budućnosti pokazati svoje učinke na terenu, dodao je Perasović.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!