Predsjednik HNS-a održao sastanak s Jakobušićem

06.12.2021.

13:34

Autor: HRT/HNS

default error photo

Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza, Marijan Kustić, ugostio je u sjedištu Saveza predsjednika Hajduka Lukšu Jakobušića.

Godinu dana nakon sastanka rukovodstva Hajduka i HNS-a, u Zagrebu je održan novi sastanak na kojem je predsjednika Hajduka Lukšu Jakobušića prvi puta ugostio Marijan Kustić, koji je u srpnju preuzeo ulogu predsjednika HNS-a. Dvojica predsjednika razgovarali su o aktualnim i stalnim temama koje se tiču odnosa Saveza i Hajduka.


Zaključak je kako Hajduk na temelju svog statusa unutar hrvatskog nogometa treba biti uključen u rad komisija i tijela HNS-a te da će Hajduk te pozicije tražiti sukladno važećim procedurama odnosno kroz svoj županijski nogometni savez.


Dvojica predsjednika složila su se kako će se sva komunikacija između Saveza i Hajduka odvijati isključivo na relaciji između dva predsjednika.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!