Predsjednica o pobjedi Vatrenih: Malo smo previše bili u zaleđu

21.03.2019.

23:33

Autor: A.M./HRT

default error photo
Kao nogometna zaljubljenica, pa i poznavateljica, isprofilirala se za vrijeme i nakon Svjetskog prvenstva u Rusiji predsjednica Kolinda Grabar Kitarović.
Kao nogometna zaljubljenica, pa i poznavateljica, isprofilirala se za vrijeme i nakon Svjetskog prvenstva u Rusiji predsjednica Kolinda Grabar Kitarović. - Nisam baš skroz, skroz zadovoljna, mislim da smo mogli i bolje odigrati, ali s obzirom da je ovo prvi put da igra ova postava bilo je dobro, u prvom poluvremenu malo smo previše bili u sredini, zapravo u zaleđu, s obzirom da se 90 posto utakmice igralo na azerbajdžanskoj polovici. U drugom poluvremenu smo bili puno bolji, no nadam se da ćemo osnažiti u napadu,  biti agresivniji, više krenuti u koordinaciji. Vjerujem se da će u Mađarskoj u nedjelju biti puno bolje. Idem u Budimpeštu, naravno da idem, najavila je predsjednica.
Bilo je sjajno, čestitam svim navijačima, ovako se navija, dodala je.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!