18:22 / 15.09.2019.

Autor: I.L.K./HRT

Povratak europskih doprvaka: Napravili smo prekrasan rezultat

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Foto: - / PIXSELL

Hrvatska futsal reprezentacija vratila se kući sa srebrnom medaljom osvojenom na Europskom prvenstvu U-19.
Hrvatska futsal reprezentacija do 19 godina starosti osvojila je srebro na prvom Europskom prvenstvu u toj dobnoj kategoriji. U subotnjem je finalu u Rigi izgubila od Španjolske 1:6.

- Treba čestitati Španjolcima. Mi smo dali koliko smo mogli u ovom trenutku. Treba reći da smo u vrlo kratkom periodu odigrali pet teških utakmica i stvarno smo bili umorni u tom finalu. Da smo završili poluvrijeme s minimalnim zaostatkom, možda bi imali nekakve šanse, ali treba biti realan i priznati da je Španjolska u ovom trenutku najbolja u Europi, rekao je izbornik Marinko Mavrović.

Hrvatska je tako otvorila i zatvorila nastup na europskoj smotri porazima od Španjolske koja je bila bolja i u prvome kolu skupine B s 0:3.

- Čestitam svim svojim momcima, cijelom stožeru, svima koji su bili uz nas, svima koji su uključeni u futsal. Napravili smo jedan prekrasan rezultat. Znam da su moji igrači dali sve od sebe. Treba dići glavu gore i idemo dalje, dodao je Mavrović.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!