20:48 / 09.11.2019.

Autor: I.L.K./HRT/hajduk.hr

Potvrđeno: Bjelanović više nije sportski direktor Hajduka

Saša Bjelanovi, Marin Brbić (Milan Sabic/PIXSELL)

Saša Bjelanovi, Marin Brbić (Milan Sabic/PIXSELL)

Foto: - / PIXSELL

Brbić je objasnio kako je došlo do razlaza.
Kao što se nagađalo tijekom dana, iz HNK Hajduk je došla službena potvrda da Saša Bjelanović više nije sportski direktor kluba.

Funkciju voditelja sportskog segmenta kluba obavljao je od svibnja prošle godine, a predsjedniku Uprave Marinu Brbiću ponudio je mandat na raspolaganje koji je na kraju i prihvaćen od strane čelnika Bijelih, piše na službenim klupskim stranicama.

- Hvala svim suradnicima, radnoj zajednici i navijačima Hajduka. Funkcija koju sam obavljao u proteklom razdoblju bila je iznimno odgovorna i zahtjevna. Hvala Klubu na povjerenju koje mi je pružio, ali smatram da je došlo vrijeme za rastanak. Ostajem vjerni navijač, Hajduku želim svu sreću u nastavku sezone, kao i svome nasljedniku, poručio je sada već bivši sportski direktor.

Brbić je objasnio kako je došlo do razlaza.

- U okviru razgovora o daljnjem kadrovskom jačanju Kluba na svim razinama, od igrača pa do Uprave, sportski direktor je stavio svoj mandat na raspolaganje, a ja sam mu se na koncu iskreno zahvalio na dosadašnjoj suradnji. Imamo dobru momčad, ali prostora za poboljšanje i daljnji napredak, uključujući i ulazne i izlazne transfere, uvijek ima. Budući da nam uskoro predstoji zimski prijelazni rok, usuglasili smo se da je najbolje da novi sportski direktor predstavi novu sportsku politiku koja će biti provedena u skladu s klupskom. Želeći ostaviti dovoljno vremena za odabir novog kandidata, a potom i dovoljno vremena novom sportskom direktoru za pripremu prijelaznog roka, odlučili smo se za okončanje dosadašnje suradnje, rekao je Brbić.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!