Posljednji ispraćaj Stanka Poklepovića na Lovrincu

28.12.2018.

13:24

Autor: A.M./HRT/hajduk.hr

default error photo
Nakon što je u četvrtak komemoracijom na Poljudu odana počast legendarnom Stanku Poklepoviću, danas je održan svečani posljednji ispraćaj na splitskom groblju Lovrinac.
Nakon što je u četvrtak komemoracijom na Poljudu odana počast legendarnom Stanku Poklepoviću, danas je održan svečani posljednji ispraćaj na splitskom groblju Lovrinac.

Počasnu stražu držali su predstavnici Hajduka, veterana Bijelih, Torcide, Našeg Hajduka i veterana RNK Split. Na Lovrincu su se okupila brojna poznata lica kako bi još jednom ispratila velikog Špacu na posljednje putovanje u njegovu Milnu na vječni počinak.

- Dopala me neugodna čast da u njegovom rodnom Splitu, dragom šjor Stanku kažem posljednji put hvala u ulozi predsjednika kluba u ime njegova Hajduka. Ovih dana toliko je toga ispisano i rečeno, da je teško pronaći nešto novo. Svi se slažu u jednom. Bio je velik, veličanstven, kao trener, stručnjak i čovjek. Stanko Poklepović vraća se u Milnu, mjesto svojih predaka, gdje će počivati snom mira, ali njegova djela i doprinos kako Hajduku, tako i hrvatskom nogometu živjeti će vječno. Njegovi rezultati i igrači koje je stvorio najbolja je osobna iskaznica njegova životnog djela, koje je doista veliko. Zato dragi šjor Stanko, na konačnom rastanku još jednom hvala Vam na svemu što ste dali Hajduku i hrvatskom nogometu! Neka je vječna hvala i slava dragom nam šjor Stanku Poklepoviću!, riječi su predsjednika Uprave Hajduka Jasmina Huljaja na oproštaju od Stanka Poklepovića.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!