13:05 / 25.01.2020.

Autor: A.M./HRT

Pogledajte što je Dinamo poručio Olmu na rastanku

Dani Olmo na pripremama Dinama prije nekoliko dana (Foto. Marko Lukunić/PIXSELL)

Dani Olmo na pripremama Dinama prije nekoliko dana (Foto. Marko Lukunić/PIXSELL)

Foto: - / PIXSELL

Na rastanku od Danija Olma Dinamo je poslao poruku, oproštajno pismo sjajnom mladom Španjolcu, koji je ostavio dubok trag na Maksimiru.
Na rastanku od Danija Olma Dinamo je poslao poruku, oproštajno pismo sjajnom mladom Španjolcu, koji je ostavio dubok trag na Maksimiru. - GNK Dinamo, njegovi navijači, igrači, stručni stožer, uprava kluba te radna zajednica od srca zahvaljuju Daniju na ovih šest godina koje je proveo s nama. Bio je privilegij gledati ga, učiti i usmjeravati ga na putu izrastanja u ponajboljeg mladog nogometaša Europe, U-21 prvaka Starog kontinenta, A reprezentativca svjetske nogometne velesile i igrača koji je rušio mnoge maksimirske tradicije. Od ljeta 2014. godine kada je zakoračio na Maksimir vodila ga je glad i želja za uspjehom. Osim neospornim talentom koji je nosio u sebi, Dani je prednjačio radom, htijenjem i poštenim odnosom. Njegova odanost klupskim bojama bila je primjer mnogima, a njegov zarazni osmijeh i vedar duh imponirao je na svakom koraku. Dani je bio uzor svoj onoj djeci koja stasaju u našoj nogometnoj školi kao što je Dinamo na njegovom primjeru još jednom dokazao stručnost i kvalitetu koja ga svrstava u sam vrh nogometnih škola na svijetu. Dani se nikada nije libio pokazati emociju koju nosi prema Dinamu, pa i na oproštaju kada je već napamet naučeni govor zaustavio na rečenici: „Dečki, u ove dvije godine napravili smo čudo“ Dalje nije mogao. Iz njega su krenule suze. Jedna iskrena emocija našeg junaka koja pokazuje svu njegovu veličinu. Dragi Dani, bio je privilegij gledati te u dresu Dinama i zvati te svojim. Od sveg srca želimo ti uspješan nastavak karijere u Njemačkoj. Maksimir i Dinamo uvijek će biti tvoj drugi dom, poručio je Dinamo na službenom portalu.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!