16:45 / 13.05.2021.

Autor: I.L./HRT

Podijeljene reakcije na Sosinu ispriku, javio se i Lovren

Borna Sosa u utakmici Stuttgart - Augsburg 7. svibnja

Borna Sosa u utakmici Stuttgart - Augsburg 7. svibnja

Foto: Tom Weller / DPA/PIXSELL

Hrvatski nogometaš Borna Sosa, kojem nije uspio pokušaj promjene reprezentacije, poslao je priopćenje Hrvatskom nogometnom savezu, medijima i javnosti u kojem naglašava da je donio pogrešnu odluku i pritom ispao naivan te kako neće bježati od vlastite odgovornosti za situaciju u koju se doveo.

- Odluka koju sam donio bila je pogrešna i za nju sam trebam snositi odgovornost, napisao je, među ostalim, mladi hrvatski reprezentativac i nesuđeni član njemačke seniorske selekcije.

Na HNS-ovu Instagram profilu mnogo je komentara na njegovu ispriku. Dok neki ističu da je Sosa pogriješio i da mu treba oprostiti, drugi smatraju da mu treba zauvijek zatvoriti vratar hrvatske A reprezentacije.

Lovrenov komentar na Sosinu ispriku

Lovrenov komentar na Sosinu ispriku

Foto: Screenshot / HRT

Javio se i član Vatrenih Dejan Lovren, koji je komentirao činjenicu da je Sosa, kad je izabrao Njemačku, izbrisao većinu svojih fotografija u hrvatskom dresu.


- Instagram mora nešto smisliti kako vratiti stare izbrisane slike na isto mjesto gdje su i bile, napisao je Lovren u komentaru uz ispriku Sose.


I nakon te objave uslijedile su podijeljene reakcije. Dok se većina slaže s Lovrenovim mišljenjem, ima i onih koji poručuju da se nije ni trebao javiti. -  I dalje imaš više kikseva nego on..., napisao je Lovrenu jedan pratitelj.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!