12:17 / 02.07.2019.

Autor: A.M./HRT

Počela prodaja godišnjih ulaznica za Dinamo

-

-

Foto: - / -

GNK Dinamo počeo je s prodajom ulaznica za sljedeću sezonu. Od jutra je pred maksimirskim blagajnama red u kojem su uglavnom prošlosezonski pretplatnici.
GNK Dinamo počeo je s prodajom ulaznica za sljedeću sezonu. Od jutra je pred maksimirskim blagajnama red u kojem su uglavnom prošlosezonski pretplatnici. Oni, naime, imaju pravo prvokupa godišnjih ulaznica. Od ove sezone prvi put se uvode dvije vrste godišnjih ulaznica, Gold i Blue. "Zlatna" će vrijediti za sve utakmice HT Prve lige i Hrvatskog kupa te za utakmice u UEFA-inim natjecanjima. Ne vrijede samo za drugo pretkolo Lige prvaka, jer će se zbog kazne igrati pred praznim tribinama. Cijene se kreću od 500 do 800 kuna. Navijačima sa zlatnom ulaznicom može se ispisati ime i prezime na sjedalici stadiona Maksimir. "Plava" ulaznica vrijedi također za sva domaća natjecanja, a vlasniku daje pravo prvokupa mjesta u UEFA-inim natjecanjima. Cijene Blue ulaznica kreću se od 300 do 600 kuna. Više od Dinamovoj ponudi ulaznica pročitajte na stranicama kluba.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!